Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про захист прав дитини

Дата: 08.05.2023 17:14
Кількість переглядів: 127

#Про_діяльність_ОМС

08 травня 2023 року відбулося чергове засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Кельменецької селищної ради, під керівництвом селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА — голови Комісії.

У засіданні брали участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, начальники відділів служби у справах дітей, соціального захисту населення та охорони здоров'я, освіти, культури та спорту, правового забезпечення та роботи з персоналом Кельменецької селищної ради, директори КНП «Кельменецький центр первинної медико-санітарної допомоги», центру соціальних служб та закладу дошкільної освіти.

У ході засідання заслухано ухвалу Кельменецького районного суду та пояснення, що надійшли до органу опіки та піклування у травні 2023 року. Заслухано заявників та запрошених учасників справи. Члени Комісії брали активну участь в обговоренні, висловлювали власну думку та вносили свої пропозиції до рішення, зясовуючи факти та обставини з даного питання.

Після детального розгляду питання, згідно чинного в Україні законодавства, члени Комісії прийняли відповідне рішення.

Руслана Грифлюк — начальник служби у справах дітей

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь