Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА до жителів громади та суб’єктів підприємницької діяльності

Дата: 02.05.2023 14:59
Кількість переглядів: 186

Нещодавно відбувся семінар щодо дотримання правил добросусідства та збереження українського бджолярства як галузі з метою інформування підприємств, установ, організацій усіх форм власності та громадян, діяльність яких пов’язана з користуванням землею, вирощуванням, реалізацією, переробкою, зберіганням і використанням рослин та продукції рослинного походження, про фітосанітарний стан, строки та методи проведення захисних заходів. Також розглянуто ряд звернень, скарг та пропозицій пасічників громади.

Шановні підприємці! До роботи з пестицидами допускаються особи, які пройшли медичний огляд та навчання і мають відповідні посвідчення та допуск на виконання робіт з пестицидами, використання яких допускається виключно у ранкові та вечірні години.

При роботі із засобами захисту рослин слід дотримуватися діючих Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» та правил техніки безпеки для забезпечення санітарної охорони повітряного середовища.

Тільки спільними зусиллями збережемо довкілля і здоров’я населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь