Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Схід села в Іванівцях

Дата: 01.05.2023 10:11
Кількість переглядів: 119

#Про_діяльність_ОМС

30 квітня під головуванням селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА, за участі старости Віктора САРАКУЦИ відбулися Загальні збори громадян Івановецького старостинського округу №10. У сході села взяли участь й заступники селищного голови, керуючий справ (секретар) виконавчого комітету селищної ради та представники виконавчих органів влади: соціального захисту населення й податкової інспекції.

Звітував про роботу Кельменецької селищної ради та її виконавчого комітету у 2022 році Богдан Олійник – селищний голова Відзвітував про проведену роботу в Івановецькому старостинському окрузі № 10 й староста Віктор САРАКУЦА.

Як повідомив Богдан Олександрович на своїй офіційній сторінці у Фейсбук, діалог на сході села щодо майбутнього розвитку округу між жителями та представників влади відбувся конструктивний.

Запитання іванівчан стосувалися ремонту місцевих доріг та електричних мереж вуличного освітлення села, земельних питань, перейменування вулиць села, вирубки дерев та їх реалізації. Рекомендовано Кельменецькій селищній раді вияснити правомірність цільового використання земельної ділянки в урочищі «Яма» та притягати до відповідальності й штрафувати жителів села за паління листя в межах населеного пункту.

Як запевнив Богдан Олександрович: “Усі пропозиції та побажання іванівчан детально вивчатимуться для подальшої реалізації.”

Наталя Драганенко – головний спеціаліст селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь