Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світ професій і горизонт покликань

Дата: 28.04.2023 09:04
Кількість переглядів: 133

#Бібліотечні_будні

      Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги залежить багато в чому те, як складеться подальше життя. Професія визначить у майбутньому і соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

       Дуже важливо на сьогодні обрати правильний професійний шлях та професію, яка буде приносити задоволення у житті. Для того щоб дізнатися про всі особливості професії, яка подобається рекомендуємо познайомитись з оптимальним довідником для планування майбутнього «Професії».

       У цьому оновленому й доповненому довідникові ви знайдете опис понад 400 професій – від таких популярних, як вчитель, адвокат, лікар, до багатьох тих, про які ви навіть не знали раніше. Понад 100 фахових спеціалістів долучилися до написання цієї книжки, зробивши її оптимальним порадником у світі професій. Книжка точно допоможе вам обрати саме вашу професію, бо містить яскраву інфографіку й детальні описи кожної – кар'єрне зростання, перелік необхідних знань і вмінь, загальний аналіз галузі, рівень заробітку та ще багато всього. Можливо, ви вже знаєте, чому присвятите себе в майбутньому, але хочете з'ясувати, як до цього прийти, а може, шукаєте ще яскравих ідей і натхнення – у будь-якому разі довідник «Професії» допоможе відповісти на найважливіше запитання: «Ким бути?»

Аліна Городецька, провідний бібліотекар Кельменецької центральної бібліотеки

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь