Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА до учасників великої толоки

Дата: 30.03.2023 17:10
Кількість переглядів: 122

#Велика_толока_2023

Селищний голови Богдан ОЛІЙНИК висловлює всім господарям і господиням — учасникам дострокового місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів громади, вдячність.

Щороку оголошуються два, весняний та осінній, місячники санітарної очистки та благоустрою на території нашої громади. Які зазвичай тривають довше місячного терміну. І хоча щороку учасники усіх толок в нашій громаді, від школяра до пенсіонера, самовіддано й старанно працюють, прибираючи територію від сміття й рослинних решток, засміченість населених пунктів Кельменеччини завжди прикро вражає. Переважно у засміченості територій населених пунктів жителі звинувачують будь-кого, але тільки не самих себе. 

Шановні жителі й гості громади!

Висловлюю подяку усім, хто поважає себе, свій дім і свій край, дбає про добробут нашої громади й навколишній світ, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь у  проведенні заходів з прибирання населених пунктів.  Усім, хто не залишається байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи. Хто знаходить час, докладає власні зусилля для поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою  нашої громади. Хто березневими днями приєднався до толоки 2023.

Ошатність нашої громади залежать не від захмарних капіталовкладень, а від особистої охайності та ментальності кожного з нас.

З повагою - селищний голова Богдан ОЛІЙНИК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь