Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#Про_діяльність_ОМС

Дата: 29.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 204

28 березня селищним головою Богданом ОЛІЙНИКОМ проведена нарада з представниками контролюючих відомст, що діють на території громади, за участі заступників голови та керівників відповідних відділів селищної ради.

У ході наради створено робочу групу з питань організації обслуговування населення підприємствами житлово-комунального господарства, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, транспорту, зв'язку та легалізації тіньової зайнятості.

Селищним головою озвучено низку проблем та недоліків у діяльності СПД, які негативно впливають на надходження до державного й місцевого селищного бюджетів та сплати ЄСВ.

Метою створення робочої групи — організація проведення обстежень суб'єктів підприємницької діяльності на території громади роз'яснювально-профілактичного характеру задля мобілізації надходжень до місцевого бюджету, детінізації доходів СПД та тіньової зайнятості населення. В окремих випадках, у разі грубих порушень ведення діяльності, складатимуться відповідні акти та приписи на усунення та ліквідацію недоліків діяльності СПД підприємств та установ.

За підсумками проведеної наради склад робочої групи із делегованих представників відповідних органів та спеціалістів селищної ради затверджено розпорядженням селищного голови. За графіком проведення перевірок закладів господарювання група розпочне працювати у другій половині квітня 2023 року.

Тож усі СПД та господарюючі підприємства мають час для усунення недоліків у своїй діяльності: наявність рішення виконавчого комітету, щодо встановлення режиму роботи установи, та відповідних правоустановчих документів, своєчасна сплата відповідних податків та зборів, укладання договірних відносин із найманою робочою силою та інші необхідні вимоги щодо законної діяльності суб'єктів господарювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь