Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОЛОДИЙ, ПРАЦЬОВИТИЙ, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ

Дата: 29.03.2023 08:48
Кількість переглядів: 269

Благоустрій

Весна вже потрохи вступає у свої права, розпускаються дерева, квітнуть перші квіти, проростають перші пагони зеленої трави...

Та поряд із цією ідилією, традиційно виринають на поверхню й окремі проблеми та недоліки. Приміром зарослі торішнім пагінням узбіччя доріг, яке до того ж часто густо "квітне" згортками сміття, яке туди попри усі застороги і прохання, продовжують викидати окремі жителі тих чи інших населених пунктів. Вони забувають одну дуже просту істину, що чисто не лише там, де прибирають, а й там, де не смітять.

Ще рік-два тому, аби привести до ладу території навколо сіл або тих чи інших організацій, очільники населених пунктів організовували загальні толоки і разом спільними зусиллями прибирали.

Проте сьогодні це відбувається дещо інакше. Адже в кожному старостинському окрузі у штаті є так званий працівник із благоустрою, в обов'язки якого входить саме утримання територій населеного пункту в охайному стані протягом усього року. Всі вони наче й намагаються виконувати поставлені задачі. Проте серед них є такі, яких хочеться поставити у приклад іншим.

У селі Мошанець посаду дорожнього робітника Кельменецького ВУЖКГ обіймає зовсім молодий юна Олександр Пшоняк. Але цьогоріч він дав фору навіть досвідченим "комунальникам". Всього за місяць хлопець самотужки почистив узбіччя по обидва боки дороги, що веде від перехрестя із центральної дорогою до самого села А це кількакілометровий відрізок. І зробив роботу не абияк, а на відмінно.

Тому керівники громади вирішили, що Олександр є гарним прикладом для наслідування. А на знак вдячності за відповідальність і працю нагородили юнака Грамотою Кедьменецької селищної ради "За сумлінне виконання службових обов'язків, вагомий внесок у розвиток господарської діяльності з благоустрою громади".

Вручали нагороду Олександрові Пшоняку селищний голова Богдан Олійник із заступниками голови селищної ради Станіславом Грубим та Романом Дворським. Прикметним є і той факт, що в день вручення Сашка теж застали за роботою – він засипав вибоїни на центральній дорозі села Мошанець щебенем.

Сподіваємося, Олександр не втрачатиме свого запалу, а й надалі працюватиме з такою ж завзятістю, як досі. А його "колегам" бажаємо брати з нього приклад!

Надія ПАУК. Фото авторки.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь