Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ріка нашої пам’яті

Дата: 28.03.2023 12:59
Кількість переглядів: 138

Жива людська пам’ять… не старіє вона з роками. І скільки б часу не минуло – березень 1944 року ніколи не забудеться. Адже сімдесят дев’ять років тому в останні дні першого весняного місяця на чорну землю скапувала червона кров. Проливали кров і віддавали життя за звільнення бесарабського краю від нацистських окупантів визволителі наші, яким ми навічно маємо бути вдячними.

Вшановуючи березневу дату, в читальному залі Кельменецької центральної бібліотеки розгорнуто виставку-спогад «Ріка нашої пам’яті», на якій представлені документи про визволення Буковини та Кельменеччини від нацистських загарбників.

Сьогодні внуки-правнуки визволителів боронять українську землю від російських окупантів, проявляючи на полі битви неймовірну мужність та відвагу.

У ці дні ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю усіх Героїв, що полягли за нашу честь, свободу і незалежність. І нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, а Господь захищає від ворожої кулі та допоможе якнайшвидше перемогти у війні.

Україна, як і весна, непереможна!

Слава Україні! Героям Слава!

Наталія Яковинчик – провідний бібліотекар Кельменцької центральної бібліотеки

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь