Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Книжковий дім чекає друзів

Дата: 27.03.2023 16:35
Кількість переглядів: 203

27 березня в Кельменецькій дитячій бібліотеці стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання під гаслом «Книжковий дім чекає друзів». Впродовж тижня в бібліотеці відбудуться різноманітні літературні акції, ігри, вікторини, знайомства з новими книгами, екскурсії по бібліотеці та цікаві зустрічі з друзями.

Другий рік Тиждень дитячого читання в Україні проходить не в мирний час, але ми всі знаємо, що читання допомагає нам наближати нашу Перемогу, стати більш освіченими, а значить більш сильнішими та успішними.

Тиждень розпочався з екскурсії до бібліотеки учнів 2-А класу Кельменецького ліцею-опорного закладу (класний керівник Наталя Андрущак). Бібліотекарі Майя Городецька та Роза Борденюк провели екскурсію бібліотекою, де маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «бібліотека», про цікаві книги та журнали, які є в книгозбірні, про правила поводження з книгою. Найцікавішим для дітей стала розважально-літературна програма – вікторини, загадки, розвиваючі ігри в ігротеці «Граймося та розвиваймося» та перегляд мультфільмів.

Отже,Тиждень читання стартував яскраво і весело, закликаючи юних читачів до неймовірних пригод в бібліотеці.

Майя Городецька, заступник директора КПБ з питань обслуговування дітей

Кельменецька дитяча бібліотека

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь