Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Атестація у Перковецькому НВК

Дата: 24.03.2023 18:24
Кількість переглядів: 201

23 березня 2023 року відбувся традиційний звіт вчителів Перковецького НВК, що атестуються. Атестація... Це слово добре знайоме всім вчителям. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Відкриті уроки, позакласні заходи, різноманітні конкурси, творчі звіти... Це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих фахових умінь, це важлива подія великої, щедрої, доброї вчительської душі.

 Атестація педагогічних працівників освітнього закладу у 2022-2023 н.р. здійснювалася відповідно до статті 51 Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16.01.2020 № 463-IX, постанови КМУ від 21 серпня 2019 року № 800 (зі змінами), вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції 14.12.2010 за № 1255/18550, змін до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.08.2013 № 1135.

Впродовж атестаційного періоду ретельно вивчалися документи, що засвідчують освітній рівень педагога, проходження курсів підвищення кваліфікації та наступні матеріали: опис досвіду роботи, самооцінка діяльності учителя, надані учителями узагальнені таблиці результативності, інформаційні матеріали, підготовлені характеристики педагогічної діяльності педагогів. Основна увага приділялася рівню теоретичної та методичної підготовки вчителів, моніторингу участі учнів у районних та обласних заходах, інноваційній діяльності, володінню технологіями творчої педагогічної діяльності, власному доробку, який би відповідав сучасним підходам до виховання дітей, поширенню педагогічного досвіду. Питання «Про хід атестації» заслуховувалося на засіданні педагогічної ради, де атестуючі звітували про проведену роботу за п’ять років, результативність своєї праці, про методичні напрацювання та висвітлення досвіду роботи.

Під час методичної декади «Через творчість - до успіху», яка проводилася в закладі з 28.02 до 10.03.2023р., педагоги проводили відкриті уроки та майстер-класи, а також предметні тижні: тиждень німецької мови - Дереторська І.А.; тиждень «Природа знає краще» - Байрачна К.Л.; тиждень зарубіжної літератури «Література - це храм, куди можна ввійти тільки з чистою совістю і благими намірами» - Ісак М.П.; тиждень мистецтва - Доманчук І.В. Під час тижня «Я атестуюся» педагоги провели творчі звіти на робочих місцях.

На підсумковому засіданні презентували свої здобутки:

Ісак Марія Павлівна – учитель зарубіжної літератури.

Дереторська Ірина Анатоліївна – учитель німецької мови.

Доманчук Ігор Вячеславович – учитель музичного мистецтва.

Байрачна Катерина Леонідівна – учитель біології.

Атестаційна комісія прийняла відповідні рішення.

Бажаємо нашим колегам творчих успіхів та здобутків, креативності, розсудливості та мудрості. Здоров’я та Миру всім!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Хамчук Г.С.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь