Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Хвилююче слово Пророка

Дата: 22.03.2023 15:50
Кількість переглядів: 143

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ КЕЛЬМЕНЕЧЧИНИ

21 березня Олексій Бойко – голова Чернівецької обласної ради відзначив почесними грамотами переможців конкурсу присвяченого пам’яті Тараса Шевченка "Хвилююче слово Пророка" .

 Приємно, що наші землячки: Дарина та Наталія Білобрицькі, посіли перше місце у номінації «Літературно-музична композиція».

  Наталка – керівник гуртка художнього слова Центрального будинку народної творчості та дозвілля, нераз здобувала високі місця для Кельменеччини! А цьогоріч, вона зрозуміла, що її донечка Даринка також готова представляти нашу громаді у такому почесному заході. І дівчинка справилася із завданням, яке їй поставила керівник-матуся!

 Олексій Бойко відзначив, що патріотизм молодого покоління в читанні Шевченка – це великий прорив, адже його слова пророчі й актуальні!

Цьогорічне змагання у конкурсі було нелегким. Адже більше 80 учасників-переможців відбіркового туру на місцях представляли свої громади в 32-му обласному конкурсі читців-декламаторів Т. Шевченка "Хвилююче слово пророка" області.

  Поздоровляємо із заслуженою перемогою! Зичимо ніколи не зупинятися на досягнутому. Успіхів, натхнення, творчості і позитиву на кожен день!

Алла Ілаш – директор Центрального будинку народної творчості та дозвілля.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь