Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося четверте засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 18.03.2023 12:52
Кількість переглядів: 147

17 березня під головуванням селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. На якому розглянуто питання різних сфер життєдіяльності громади.

У ході роботи члени виконкому вирішили організувати проведення весняного – з 01 квітня до 01 травня, та осіннього – з 01 жовтня до 01 листопада 2023 року, місячників санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Кельменецької селищної територіальної громади.

Згідно порядку денного затвердили Положення про уповноважену особу виконавчого комітету Кельменецької селищної ради, методику розрахунку тарифу на послуги з утримання будинків (квартирної плати) військового містечка 31 Чернівецького прикордонного загону в селі Нелипівці на 2023 рік та висновки органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав й про доцільність призначення опікунів особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов’язки.

Також члени виконкому надали дозвіл батькам, на підписання договору купівлі-продажу земельної ділянки, для індивідуального садівництва, від імені їхнього малолітнього сина, яка після вчинення правочину буде належати йому на праві приватної власності та надати матеріальну допомогу на поховання родичів

Погодили проект схеми розміщення автомобільної стоянки на земельній ділянці, яка перебуває в постійному користуванні КНП «Кельменецька багатопрофільна лікарня» та інші.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь