Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові завдання – кропітка робота

Дата: 20.03.2023 08:03
Кількість переглядів: 146

Днями селищний голова Богдан ОЛІЙНИК зініціював зустріч із творчими та креативними, талановитими та ініціативними представниками культури краю, місцевого часопису «Рідне слово» та селищної ради. Мета зустрічі – створення фотоальбому «Рік війни» та альманаху про Кельменецьку селищну територіальну громаду, про її створення, сфери життя, культурні звичаї й традиції, біорізноманіття та мальовничі краєвиди природи, пам’ятки архітектури та музеї тощо.

Богдан Олександрович поділився із присутніми своїми баченнями та ідеями, відповів на запитання, вислухав міркування учасників заходу й запропонував створити робочу групу під керівництвом заступника селищного голови Миколи ДОВГАНЯ.

Звичайно натхненні цікавими ідеями у передчутті чогось незвичного та важливого для громади робоча група в кабінеті начальника відділу освіти, культури та спорту селищної ради Василя КАЧАНА визначила напрям та алгоритм роботи та низку інших аспектів щодо формування фотоальбому й альманаху.

До цього процесу запрошуватимуть творчих особистостей, поціновувачів та зберігачів старовини та старожилів, які готові поділитися цікавими історіями з життя своїх населених пунктів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь