Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#Разом_до_Перемоги

Дата: 20.03.2023 13:12
Кількість переглядів: 179

"Не будь байдужим і пам'ятай, що кожний милосердний вчинок — щабель сходів, що веде до Перемоги!"

За таким гаслом працюють працівники Мошанецького старостинського округу, який очолює добра, привітна, чуйна Антоніна Груба. Старосту односельці поважають за її активність, відповідальність й турботу.

Клубну установу в селі очолює Боднар Леся, при установі працюють художній керівник Вікторія Сухар та бібліотекар Ірина Деревянко. Все, за що беруться ці молоді, вродливі та енергійні жіночки, відбувається злагоджено і виходить на вищому рівні.

Так відбулося і на минулому тижні. Антоніна Василівна та Леся Анатоліївна прийняли естафету від своїх колег та заходилися виконувати свою чергу щодо відправки продуктів для Захисників. Та й нагода виявилася підходяща. Наші Хлопці-Захисники: Руслан Пелипець, Марян Радомський та Діма Сандуляк приїхали з передової на пару днів. Дівчата, не гаючи часу, організували у селі роботу і 16 березня доставили до пункту прийому та видачі гумдопомоги в Кельменецькій селищній ТГ продукти. А вже 17 березня працівники Кельменецького ЦБНТД їх вантажили Захисникам у автівки.

До мошанецької толоки зі збору продуктів нашим Воїнам долучилися люди, які не словом, а ділом творять добро: працівники культури села, Мошанецької ЗОШ, дитячого навчального закладу та жителі села: Безерко Анна, Богач Олена, Чабан Галина, Ряба Світлана, Сухий Олександр, Суха Ганна, Пензар Людмила, Браженюк Ірина, Бежнар Ірина, Потерейко Лариса, Гойсак Віта, Ганзюк Ольга, Боднар Ярославна, Шевчук Інна, Колісник Люба, Дерев'янко Наталія, Пензар Ірина, Добриневська Тетяна, Груба Антоніна, Горобець Руслана, Назарчук Лідія, Цуркан Антоніна, Керстенюк Галина, Богач Олена, Потерейко Василь, Горячук Яна, Шевчук Лідія, Пензар Марія, Вашкевич Міла, Груба Лідія, Іванська Тетяна.

А ще, цієї п'ятниці працівники культури громади передали Руслану Пелепцю кабель та комутатор, які так потрібні хлопцям на сході.

Хай Бог береже кожного нашого Захисника! Бажаємо всім нам скорішої Перемоги! Хлопці тримайтеся! Все буде Україна!

Дай Боже всім, хто долучився до мошанецької толоки, всіх гараздів, міцного здоров'я, миру та злагоди"!!!

Алла Іллаш - керівник пункту прийому та видачі гумдопомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь