Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА

Дата: 13.03.2023 09:37
Кількість переглядів: 100

Дякую за допомогу!

Громадяни нашої Держави проживають нелегкі часи. Часи, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги. Часи, коли власні негаразди затьмарюють проблеми інших людей. Та, на щастя, українці здатні співпереживати і завжди готові прийти на допомогу іншим. Особливо, коли це стосується допомоги нашим Захисникам.

Ось і цього разу жителі нашої громади швидко відгукнулися на збір необхідних речей, продуктів харчування, медикаментів, спецтехніки Воїнам, які захищають нашу Країну на передових позиціях фронту.

Нині висловлюю щиру вдячність ґаздам, ґаздиням та учням сіл Браїлівка, Дністрівка, Іванівці та Нелипівці, колективам селищної ради, Дністровської РВА, Кельменецької райспоживспілки, професійного ліцею, приватним та фізичним особам-підприємцям, фермерам, Волонтерам, добровольцям, переселенцям та заробітчанам й емігрантам за копітку та своєчасну роботу, зроблену з любов’ю та щирою вдячністю нашим Воїнам.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за долю нашої Держави, життя та здоров’я наших Захисників. Поки такі люди живуть і працюють, поки ми гуртуватимемося навколо однієї ідеї – Перемоги, наш спільний ворог нас не здолає, а наша нація житиме.

Нехай ваша доброта й щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаю вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог вам дає міцне здоров’я, радість і щастя!

З повагою селищний голова Богдан ОЛІЙНИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь