Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До дня вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка

Дата: 09.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 128

 

Сьогодні, 9 березня, секретар селищної ради Анатолій Горобець, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Роман Дворський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Людмила Раренко, начальник районної державної військової адміністрації Віталій Якубенко, перша заступниця Наталія Решетнік, голова районної ради Олександр Янчак долучились о 9.00 год. до загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками та літературно-музичної композиції – «…І неоднаково мені!» з покладанням квітів від вдячних громадян до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку.

Щороку в березні українці згадують і вшановують світлу пам'ять нашого українського поета, художника, мислителя Тараса Шевченка. Усе в його творчості для нас болюче й злободенне, щире й глибоке, незламне і справжнє.

Тарас Шевченко - видатний український політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

Його творчість і зараз, у часи нападу країни-агресора рф на Україну, стає як ніколи актуальною. Його пророчі слова і сьогодні дають сили нашим захисникам та захисницям!

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине…
Ось де, люде, наша слава,
Слава України!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь