Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До дня вшанування пам'яті Т.Г.Шевченка

Дата: 09.03.2023 14:37
Кількість переглядів: 134

 

Сьогодні, 9 березня, секретар селищної ради Анатолій Горобець, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Роман Дворський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Людмила Раренко, начальник районної державної військової адміністрації Віталій Якубенко, перша заступниця Наталія Решетнік, голова районної ради Олександр Янчак долучились о 9.00 год. до загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками та літературно-музичної композиції – «…І неоднаково мені!» з покладанням квітів від вдячних громадян до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку.

Щороку в березні українці згадують і вшановують світлу пам'ять нашого українського поета, художника, мислителя Тараса Шевченка. Усе в його творчості для нас болюче й злободенне, щире й глибоке, незламне і справжнє.

Тарас Шевченко - видатний український політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

Його творчість і зараз, у часи нападу країни-агресора рф на Україну, стає як ніколи актуальною. Його пророчі слова і сьогодні дають сили нашим захисникам та захисницям!

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине…
Ось де, люде, наша слава,
Слава України!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь