Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із Міжнародним жіночим днем

Дата: 08.03.2023 00:10
Кількість переглядів: 102

     Жінка — мама, дочка, сестра, дружина, щодня дарує своє кохання, тепло та турботу. Саме жінки рятують світ своєю красою, добрим словом й чарівною посмішкою! Саме жінка є натхненням та опорою, розрадою та підтримкою, слабкістю та міцним тилом для чоловіка.

     Вже десятий рік поспіль українські жінки зі зброєю у руках пліч-о-пліч із чоловіками боронять територіальну цілісність, суверенітет й незалежність нашої Держави, наближаючи Перемогу, народжують гарненьких українців та волонтерять, пораються на кухні, напікаючи, наварюючи та тушкуючи для Захисників на передову й для людей, які живуть на території воєнних дій,  ведуть розкопки у зруйнованих містах і селах та рятують життя під кулями...

     8 березня - міжнародна дата, яка щорічно відзначається на згадку про культурні, політичні та соціально-економічні досягнення жінок, відзначення якого бере початок з 1909 року у США. За рішенням ООН день називається: Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Упродовж десятиліть в Україні 8 Березня — це свято весни, чарівності, краси та жіночності!

     Шановні Кельменчанки, бабусі та матусі, дружини та сестрички, донечки та онучки, кохані та рідні жінки!

      Від усіх чоловіків краю нині висловлюю вдячність за щоденні турботу, відданість, вірність, допомогу й підтримку! Зичу чистого Мирного неба, сонячного спокійного щодня, злагоди і добробуту в родинах, любові безкрайньої та благополучного життя. Нехай вас оточують тепло, турбота і справжнє кохання, адже ви гідні тільки найкращого! Нехай у вашому житті буде вічна весна, лунає спів птахів й дитячий сміх, дні будуть світлими і безтурботними.

     Будьте завжди коханими та щасливими!

    З повагою та шаною селищний голова Богдан ОЛІЙНИК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь