Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Природа знає краще!»

Дата: 07.03.2023 08:08
Кількість переглядів: 63

з 27.02. по 03.03.2023р. у Перковецькому НВК проведено предметний тиждень природничих дисциплін.

Метою якого було підвищення інтересу в учнів до предметів природничого циклу, розширення й поглиблення знань та вмінь із біології, екології, географії та інтегрованого курсу «Пізнаємо природу».

Катерині БАЙРАЧНІЙ, вчителю біології, вдалось реалізувати на практиці основні принципи еколого – натуралістичного виховання учнів 5 – 11 класів під час проведення екологічної бесіди «Проблеми полярного ведмедя – наші проблеми?!», приуроченої до Міжнародного дня полярних ведмедів. Створено сприятливі умови для виявлення здібностей і талантів у конкурсі малюнків «І прийде весна…», де головним стало питання збереження первоцвітів. Виховання патріотичних почуттів реалізувалось на картографічному практикумі «Кордони України» та конкурсі есе «Екологічні проблеми України на тлі збройної агресії рф».

Учні 6 – 8 класів проявили свої знання та вміння у нестандартних ігрових ситуаціях під час тренінгу «Міцний імунітет – запорука здоров’я», що проведено до Всесвітнього дня імунітету.

Круглий стіл «Джерело енергії», приурочений всесвітньому дню енергоефективності, зосередив увагу учнівської молоді на питаннях економії електроенергії, використанні відновлювальних джерел, що особливо актуально в сучасних реаліях нашої країни.

За підсумками заходів, активні учні та класні колективи нагороджені грамотами та вручено подяки. Взято до уваги побажання дітей щодо подальшої виховної роботи на уроках природничих дисциплін та в позаурочний час.

 

Директор Перковецького НВК Клавдія ГЕРАСИМЧУК


 

Фото без опису

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь