Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада за участі представника Дністровської РВА

Дата: 06.03.2023 18:38
Кількість переглядів: 164

6 березня 2023 року за участі заступника селищного голови Миколи ДОВГАНЯ, начальника відділу освіти, культури та спорту Василя КАЧАНА, старшого інспектора ЮП СП Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області капітана поліції Павла ЗАРИШНЯКА, головного спеціаліста з питань безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, культури та спорту Тетяни ПОВЕРЖУК, директора Кельменецького ліцею-опорного закладу Віталія РИБЧИНСЬКОГО, під головуванням Наталії РЕШЕТНІК - першого заступника голови Дністровської військової адміністрації, відбулась нарада з питань поширення в Україні небезпечного молодіжного рух ПВК «Редан».

 В ході наради  обговорено питання щодо запобігання появи на території Кельменецької селищної ради небезпечного рух серед підлітків. Редан - молодіжна субкультура: молоді люди, одягнені в чорне, організовують масові бійки в публічних місцях. Відомо, що це явище прийшло до нас з росії. Сутички відбуваються між двома субкультурами: ПВК «Редан» і так званими АнтиРедан. Організатори створюють Telegram-канали та закликають молодих людей брати участь у масових бійках. Планують усе чітко: розподіл на групи, точки зборів кожної, інформатори на місцях. Серед учасників руху багато неповнолітніх. 

 З метою профілактики та попередження неправомірних дій рекомендовано залучити педагогічні колективи та батьківські комітети до заходів щодо запобігання виникнення таких спільнот. 

Тетяна ПОВЕРЖУК - головного спеціаліста з питань безпеки в освітньому середовищі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь