Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сучасні бібліотеки – центри культурних послуг у громаді

Дата: 01.03.2023 17:07
Кількість переглядів: 125

1 березня 2023 року на базі Кельменецької центральної бібліотеки проведено офлайн-семінар працівників КУ «Кельменецька публічна бібліотека».

«Сучасні бібліотеки – центри культурних послуг у громаді» - над цією темою працювали і щодня працюють бібліотекарі громади. Відкрила семінар директор КПБ Ольга Твердохліб, яка підвела підсумки роботи бібліотек за 2022 рік та зауважила, що бібліотечні установи перш за все повинні залишатись соціально-комунікативними просторами, «точками» допомоги і психологічної підтримки для внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю та для всіх жителів громади. Вона зазначила, що за рік війни бібліотеки рішуче продовжували свою подвижницьку та волонтерську місії, і кожен самовіддано працював і продовжує працювати на своєму місці.

Далі професійне спілкування продовжилось наданням методичних рекомендацій та порад. Мова йшла про медійну та інформаційну грамотність сучасного бібліотекаря, діяльність книгозбірень, як освітніх та духовних центрів для юних користувачів, роль бібліотек в покращенні знань і надання інформації щодо охорони здоров’я та проблем стихійних лих.

У другій половині дня відбулись збори трудового колективу, на яких обрано уповноважену особу від трудового колективу та схвалено редакцію Колективного договору та додатків до нього між адміністрацією і представниками трудового колективу КУ «Кельменецька публічна бібліотека» Кельменецької селищної ради на 2023-2027 роки.

Наталя Гергелійник - завідувач методично-бібліографічного відділу Кельменецької центральної бібліотеки

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь