Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Весняні фанфари 2023

Дата: 23.02.2023 09:57
Кількість переглядів: 226

В КЗ «Кельменецька музична школа імені М.Ткача» на методичному об’єднанні духових та ударних інструментів Дністровського ТМО, відбувся І відбірковий тур обласного конкурсу виконавської майстерності учнів відділів духових та ударних інструментів музичних шкіл та шкіл мистецтв «Весняні фанфари 2023». Захід відбувся за ініціативи директорів та викладачів духових відділів КЗ «Кельменецька музична школа імені М.Ткача» та КЗ «Сокирянська музична школа імені М.Мафтуляка» в очному форматі.

З побажаннями гарних виступів до юних музикантів звернулись заступник селищного голови Микола Довгань та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Василь Качан. Викладачі мали змогу поспілкуватись один з одним, обмінятись педагогічним досвідом, репертуаром, так, як усі заходи в основному відбуваються у дистанційному форматі. Кожен з учасників старався якнайкраще показати свій рівень виконавської майстерності на різних духових музичних інструментах (трубі, саксофоні, альті, кларнеті) та ударному музичному інструменті ксилофоні, та послухати учасників заходу й порівняти свою гру з іншими, що так необхідно для учнів-музикантів.

За підсумками заходу відібрані і нагороджені найкращі учні, які будуть приймати участь в другому турі обласного конкурсу «Весняні фанфари» 01.03.2023 році у Чернівцях в дистанційному форматі.

Наприкінці учні та викладачі КЗ «Сокирянська музична школа імені М. Мафтуляка» привітали всіх присутніх концертними номерами. Разом до Перемоги! Україна переможе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь