Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місце шани та вдячності

Дата: 17.02.2023 16:03
Кількість переглядів: 160

Фото без описуЗ метою гідного відзначення подвигу Захисників і Захисниць України та на виконання Стратегії національно-патріотичного виховання, Грушовецький НВК приєднався до загальнодержавного проєкту “Місце шани та вдячності”.

У закладі створено два осередки: у вестибюлі та шкільній бібліотеці. До даної роботи залучено усіх учасників освітнього процесу. Для виконання цього проєкту свою активність в оформленні стендів проявили органи учнівського самоврядування.

Першочерговим завданням стало проведення пошукової роботи по збору фотографій мобілізованих жителів с. Грушівці та Нагоряни. Зібравши відповідну кількість матеріалів, розпочато оформлення куточка “Наша шана та вдячність Захисникам та Захисницям”. Одним із експонатів у куточку є Державний прапор України — подарунок від мобілізованого жителя с. Грушівці Кострицького Дмитра Володимировича, який отримано 6 грудня 2022 року під час зустрічі. Цей стяг був разом із військовим односельчанином під час бойових дій у м. Сєвєродонецьк.

Луганської області у травні- червні 2022року.

Робота над проєктом має продовження. Усі учасники освітнього процесу та відповідальні члени учнівського самоврядування продовжують пошукову роботу що до збору матеріалів для поповнення куточка.

Лариса Вовчук — директор НВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь