Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ініціативи команди "Слуги Народу" громада отримала багатофункціональні медичні ліжка з Німеччини

Дата: 17.02.2023 08:36
Кількість переглядів: 106

Кельменецька багатопрофільна лікарня отримала три багатофункціональні ортопедичні медичні ліжка для військовослужбовців ЗСУ, які проходять лікування та реабілітацію в медичному закладі громади. Таку підтримку надано з ініціативи голови Чернівецької обласної організації політичної партії “Слуга Народу”, народному депутату України Олени Лис, лідерів руху ЗеМолодіжка Чернівецької області Олександра Пікуліна та Артура Пилипенка.

 Сприяв доставці ліжок з лікарні “Аммерландклінік” міста Вестерштеде, Німеччина, в Україну її працівник, наш земляк, — Максим Брижак. Долучився до розроблення логістики та організації доставки ліжок в Україну Артур Пилипенко. Кошти на транспортні витрати до кордону з Україною надали благодійники з Німеччини, фури та пальне на подальшу дорогу надали активісти, волонтери та підприємці з Глибоцької територіальної громади.

 Перевага цих ліжок у тому, що їх положення контролюється за допомогою пульту дистанційного керування, що забезпечує комфорт, безпеку та зручність хворим. Багатофункціональні ортопедичні ліжка незамінні саме там, де лікуються наші захисники, які перенесли важкі операції, травми, переломи та проходять свій реабілітаційний курс”, - розповідає Олена Лис.

Кельменецька селищна рада висловлює щиру вдячність всім, хто долучився до організації та доставки вантажу: керівництву німецької лікарні “Аммерландклінік” за надані ортопедичні ліжка, нашому земляку Максиму Брижаку за ініціативу та організацію, німецьким благодійникам Ренаті Брункен, Бетіні Шілд, Герду Падекен, Олександру Габєлок, Катерині Гаргаун, Олегу Мелеху, які надали кошти на транспорт та всім волонтерам й активістам Глибоччини, які долучились до доставки медичного обладнання на Буковину. Особисто дякуємо голові фракції політичної партії “Слуга Народу” в Глибокській селищній раді Олександру Калинюку, який вів переговори з німецькими благодійниками та контролював увесь процес. Дякуємо ініціаторам: народному депутату України Олені Лис, лідерам руху ЗеМолодіжка Олександру Пікуліну та Артуру Пилипенку!

Разом ми сила!  Разом до Перемоги! Перемога буде за нами!”

Кожен на своєму фронті! Разом ми сила! Разом до перемоги! Перемога буде за нами!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь