Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Еко Міс - 2023

Дата: 15.02.2023 19:37
Кількість переглядів: 136

У цей складний час тяжких випробувань нашого народу війною маємо не забувати про свою землю та природу. Адже її потрібно берегти, як ми бережемо саме життя. Краса природи – це одне з джерел, що живить доброту, сердечність і любов. Якщо ми це усвідомимо з юних літ - ми житимемо в гармонії зі світом, будемо щасливими і залишимо добрий спадок нащадкам.

Саме з такою виховною метою в СЗШ І-ІІІ ступенів села Бабин пройшов виховний захід "Еко Міс - 2023". За титул переможниці дівчата змагались у конкурсах "Візитка", "Сузір'я талантів", "Математичному конкурсі", "Загадкова ромашка", "Господинька", "Марафон ерудитів" та "Конкурсі художниць". Під час проведення заходів конкурсантки порушили важливі екологічні питання: наслідки вирубки лісів, забруднення водойм та зникнення певних видів фауни з харчового ланцюга планети; як сортування сміття та його переробка можуть покращити екологічний стан землі та покращити економіку країни; розвиток генної інженерії та його наслідки для суспільства в майбутньому та багато інших. Також дівчата вразили всіх присутніх своїми талантами, представивши свої художні роботи на екологічну тематику.

Велика подяка організаторам заходу - вчителю біології Волошеній Світлані Анатоліївні - вчителю математики та класному керівнику 10 класу Стрільчук Майї Анатоліївні за змістовно та вміло проведений захід, а учасницям - за атмосферу, актуальність порушених тем та просту людську небайдужість до долі природи, що нас оточує. Рухаємося разом до Перемоги на всіх фронтах.

Аліна Андрущак - заступник директора з виховної роботи СЗОШ І-ІІІ ступенів села Бабин Аліна Андрущак

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь