Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено обстеження умов проживання сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 13.01.2023 15:26
Кількість переглядів: 175

На виконання доручення Про організацію профілактичних заходів щодо запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей у зимовий період службою у справах дітей Кельменецької селищної ради протягом цього тижня проведено обстеження умов проживання в одинадцяти сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Сім’ям, в яких діти не забезпечені сезонним одягом надано матеріальну допомогу (зимовий одяг). З батьками та дітьми проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо виконання ними своїх обов’язків, створення належних умов для проживання, виховання і розвитку дітей. Під час проведення рейдів не виявлено безпритульних дітей чи дітей, яким би загрожувала небезпека їхньому життю та здоров’ю.

Питання попередження дитячої бездоглядності та безпритульності перебувають на постійному контролі служби у справах дітей Кельменецької селищної ради.

У разі погіршення погодних умов служба у справах дітей звертається до жителів громади з проханням взяти під особливий контроль проведення дітьми вільного часу в зимовий період та, у разі виникнення загрози життю чи здоров’ю дітей, негайно повідомляти службу у справах дітей Кельменецької селищної ради (пл. Центральна, 2 смт. Кельменці, каб. № 8).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь