Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні Кельменчани та гості нашої громади!

Дата: 31.12.2022 22:00
Кількість переглядів: 176

Цьогоріч ми вперше зустрічаємо прихід Нового року в умовах жорстокої війни. Темні вечори, похмурі ялинки, понурі садиби, вулиці та сквери – цього року не так, як було. Але в душі завжди іскриться вогник надії, а дитячі посмішки освітлюють оселі.

Дякую виконавчому комітету, апарату селищної ради, депутатам, керівникам підприємств, установ, волонтерам та всім небайдужим жителям і гостям Кельменецької громади, Захисникам та Захисницям за високу громадянську позицію, розуміння й небайдужість, важку та не завжди вдячну роботу. Вдячний усім, хто допомагав і допомагає селищній раді в цей нелегкий період розвитку практичними справами, своїм досвідом, конструктивними порадами та об’єктивними зауваженнями.

Закликаю всіх і надалі трудитися з повною віддачею на благо наших жителів і переконаний, що тільки спільними зусиллями ми зможемо створити та розбудувати процвітаючу громаду.

Переконаний, що 2023 рік стане для українців новим етапом в реалізації планів та перетворень у Мирній, Вільній та Непереможній Українській Державі. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.

Переможного нам 2023 Року! Для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, для міст і містечок – над руйнуваннями...

Нехай Новий 2023 рік стене для нас роком миру та добра, любові та щирості, успіху та достатку. Насолоджуйтесь кожною миттю життя, будьте з коханими, оточуйте себе та своїх близьких теплом і турботою, зігрівайте їх своєю любов'ю, а вони у відповідь нехай зігріють вас.

Будьте щасливі! З Новим роком Перемоги!

Зі щирою повагою селищний голова Богдан ОЛІЙНИК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь