Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довготривалі перемовини селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА із представниками дорожніх служб увінчалися успіхом

Дата: 25.10.2022 09:06
Кількість переглядів: 115

У народі кажуть: «Хто стукає, тому відчиняють». Саме так сталося цього жовтня.

Після дворічних зустрічей, переконань, запрошень та договорів Богдана Олександровича із Ігорем ГАХОМ – начальником служби автомобільних доріг України у Чернівецькій області, розпочалися ремонтні роботи дороги державного значення Р-63/Н-03/, яка веде до українсько-молдовського кордону.

Мова ведеться про 24-кілометровий відрізок автомобільної дороги від с. Вартиківці до контрольно-пропускного пункту «Росошани».

Наразі на ділянці проведено роботи з ліквідації руйнувань та деформацій дорожнього покриття. Розпочали, згідно погодних умов, класти асфальт.  

Дорога, що веде до КПП «Росошани» є частиною логістичного маршруту, через який здійснюються гуманітарні та вантажні перевезення. Тому якісне транспортне сполучення із країнами Європи є запорукою економічної та продовольчої безпеки нашої Держави.

Протягом останніх трьох тижнів селищний голова щоденно розпочинає, а інколи й завершує робочий день з виїзду на ділянку цієї дороги аби переконатися наскільки підрядник добросовісно виконує свою роботу.

З цією метою селищний голова Богдан Олійник цей тиждень розпочав із робочої зустрічі з Ігорем В’ячеславовичем та представником підрядника Олегом КРИВИМ – ТОВ «ЕДБ» керівником контракту, безпосередньо на об’єкті. 

Оглянувши стан дороги, проаналізувавши хід уже зробленої роботи та поспілкувавшись із виконавцями робіт на цьому об’єкті, дорожники запевнили, що аварійний ремонт дороги Р-63 /Н-03/ виконується у межах експлуатаційного утримання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь