Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довготривалі перемовини селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА із представниками дорожніх служб увінчалися успіхом

Дата: 25.10.2022 09:06
Кількість переглядів: 134

У народі кажуть: «Хто стукає, тому відчиняють». Саме так сталося цього жовтня.

Після дворічних зустрічей, переконань, запрошень та договорів Богдана Олександровича із Ігорем ГАХОМ – начальником служби автомобільних доріг України у Чернівецькій області, розпочалися ремонтні роботи дороги державного значення Р-63/Н-03/, яка веде до українсько-молдовського кордону.

Мова ведеться про 24-кілометровий відрізок автомобільної дороги від с. Вартиківці до контрольно-пропускного пункту «Росошани».

Наразі на ділянці проведено роботи з ліквідації руйнувань та деформацій дорожнього покриття. Розпочали, згідно погодних умов, класти асфальт.  

Дорога, що веде до КПП «Росошани» є частиною логістичного маршруту, через який здійснюються гуманітарні та вантажні перевезення. Тому якісне транспортне сполучення із країнами Європи є запорукою економічної та продовольчої безпеки нашої Держави.

Протягом останніх трьох тижнів селищний голова щоденно розпочинає, а інколи й завершує робочий день з виїзду на ділянку цієї дороги аби переконатися наскільки підрядник добросовісно виконує свою роботу.

З цією метою селищний голова Богдан Олійник цей тиждень розпочав із робочої зустрічі з Ігорем В’ячеславовичем та представником підрядника Олегом КРИВИМ – ТОВ «ЕДБ» керівником контракту, безпосередньо на об’єкті. 

Оглянувши стан дороги, проаналізувавши хід уже зробленої роботи та поспілкувавшись із виконавцями робіт на цьому об’єкті, дорожники запевнили, що аварійний ремонт дороги Р-63 /Н-03/ виконується у межах експлуатаційного утримання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь