Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обмін та відновлення посвідчення водія   знову доступні онлайн

Дата: 06.10.2022 16:38
Кількість переглядів: 143

Головний сервісний центр МВС спільно з ДП «ІНФОТЕХ» та Укрпоштою відновлює онлан послугу, яку зупиняли з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Відтепер знову можна замовити обмін та відновлення посвідчення водія через Електронний кабінет водія. Алгоритм, відпрацьований фахівцями Головного сервісного центру МВС, дозволяє перезапустити одну з найбільш популярних онлайн послуг у безпечному форматі.

Користувачам онлайн сервісу, як і раніше, через смартфон чи ноутбук можна замовити послугу в кілька кліків. Забрати посвідчення можна особисто у будь-якому найближчому сервісному центрі МВС, або через сервіс поштового оператора.

«Щодня в сервісних центрах МВС Буковини здійснюється понад 70 операцій з обміну та відновлення посвідчення водія. Тож можливість отримання цих послуг онлайн розвантажить працівників. І найважливіше - це зручність, швидкість, економія часу та зусиль громадян під час отримання державних адміністративних послуг», — зазначає т.в.о. начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області(філія ГСЦ МВС) Сергій Сушинський.

Для  консультацій щодо послуг сервісних центрів МВС регіону телефонуйте:  (0372) 54-93-77, або пишіть на сторінку Сервісних центрів МВС в Чернівецькій області у Фейсбук

 З повагою прес-служба РСЦ ГСЦ МВС в Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь