Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося 17 засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.09.2022 14:27
Кількість переглядів: 122

16 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради під керівництвом селищного голови Богдана ОЛІЙНИКА, за участі керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Людмили РАРЕНКО та начальників відділів апарату селищної ради.

Згідно порядку денного членами виконкому встановлено вартість харчування у закладах загальної середньої освіти Кельменецької селищної ради на осінній період 2022 року, з урахуванням зростанням цін на продукти харчування.

Отже, вартість харчування одного учня становитиме 27,00 грн. – сніданок та 30,00 грн. – обід для учнів зарахованих у групи продовженого дня. Батьківська плата за харчування учнів в закладах загальної середньої освіти встановлено в розмірі 100% від вартості, встановленої за один день.

Звільнено від сплати за харчування дітей пільгових категорій:

- учнів-сиріт та учнів, позбавлених батьківського піклування;

- учнів із сімей, батьки яких загинули, зникли безвісти, потрапили в полон чи отримали інвалідність під час участі в АТО (ООС) та померлих учасників АТО й ООС;

- учнів із сімей, батьки яких є учасниками АТО, ООС;

- учнів із сімей, працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків;

- учнів з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах;

- учнів 1-4 класів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

- учнів із числа внутрішньо переміщених осіб чи учнів, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Заслухавши інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою про підготовку житлово-комунального господарства та соціальної сфери до осінньо-зимового періоду на 2022-2023 роки, виконком зобов’язав керівників закладів освіти, культури, охорони здоров’я, підприємств, установ та організацій до 10 жовтня цього року забезпечити виконання заходів по підготовці житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. У тому числі керівникам КНП «Кельменецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Кельменецької селищної ради (Дмитруку Д.І.) та відділу освіти, культури та спорту (Качану В.Г.) в найкоротший термін забезпечити придбання необхідної кількості твердого палива, а представникам КУ Кельменецьке ВУЖКГ провести підготовку спеціалізованої техніки для прибирання снігу та забезпечити заготівлю необхідних запасів протипожежних сумішей, паливно-мастильних та ремонтних матеріалів на весь період.

За результатами роботи виконкому затверджено висновок опікунської ради та посвідчення помічника, дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки для допомоги у здійсненні її прав та обов’язків; визначено участь батька у вихованні сина, встановивши порядок його побачень з дитиною, та виплату допомоги на поховання; встановлено режими роботи закладів громадського харчування в смт Кельменці; утворено постійну робочу групу з питань формування проєкту селищного бюджету Кельменецької селищної територіальної громади. Та інші.

Прийняті рішення оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь