Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 09.08.2022 12:33
Кількість переглядів: 502

Сьогодні відбулося позачергове 14 засідання виконавчого комітету селищної ради. Основне питання порядку денного – визначення обсягу компенсації витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за липень 2022 року.

Після інформування Ігоря Урсуляка – начальника відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності, з цього питання члени виконкому визначили обсяг компенсації витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за липень 2022 року та затвердили Переліки осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації витрат.

Також представниками виконавчого комітету внесено деякі змін до рішень виконавчого комітету від 08.06.2022 року №47 та від 08.07.2022 №63 «Про визначення обсягу компенсації витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за травень та червень 2022 року».

Розглянувши клопотання Кельменецького виробничого управління житлово-комунального господарства від 19 липня 2022 року, з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, зменшення втрат питної води під час її виробництва, транспортування та розподілення, на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету затвердили поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води по комунальному підприємству Кельменецьке виробниче управління житлово-комунального господарства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь