Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День молоді - свято творчості, енергії та реалізації найсміливіших задумів, цьогоріч відзначатиметься 12 серпня

Дата: 12.08.2022 01:47
Кількість переглядів: 1085

 

З 1994 року, згідно указу президента Л. Кравчука, День молоді в Україні відзначався в останню неділю червня. Та 29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України - щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, стара радянська традиція пішла в минуле, Указом Президента № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня.

Молодість – прекрасний період у житті кожної людини, це особливий стан душі, час дерзань і пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших задумів. Саме молодь: школярі й студенти, молоді робітники і підприємці, науковці й творчі фрилансери, визначає майбутній шлях розвитку країни. Тому у нашій Державі запроваджувалися різні освітянські, культурні, спортивні програми, направлені на всебічний розвиток підростаючого покоління.

Та, як це неприкро визнавати, сьогоденна реальність позбавляє наше підростаюче покоління безжурного дитинства, спокійного навчання, п’янкого кохання… Наш цвіт нації щоденно дивиться у вічі смерти, піддаючись психологічним травмам та  фізичним каліцтвам. Наша молодь пліч-о-пліч зі старшим покоління захищає Державу від терориста-загарбника, волонтерить, молиться, просячи миру Країні.

В День молоді України дуже хочеться всім, хто серцем молодий, побажати позитиву, підкорення вершин, божевільних перспектив, удачі в починаннях й шаленої любові. Та, наразі, зичу всім краянам та гостям Кельменеччини міцного здоров’я та душевного спокою, Миру та Перемоги!

З повагою селищний голова Богдан ОЛІЙНИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь