Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І змагалися, і перемагали, і з користю провели час

Дата: 29.06.2022 08:35
Кількість переглядів: 132

Провести з користю для себе час, поспілкуватися із друзями та знайомими, вболівати за улюблену команду чи виборювати перемогу для своєї команди. Все це можна було відчути на спортивному дійстві, яке відбулося з нагоди Дня Конституції.

Напередодні цього історичного дня, 27 червня, у залі Кельменецької ДЮСШ відбулася відкрита першість з баскетболу 3x3 серед жіночих команд. Участь у спортивному заході взяли команди з Кельменецької ДЮСШ, які тренуються під керівництвом Віктора Білого та команди Подвір`ївської ЗОШ, тренером яких є Олександр Козак. Дівчатка-баскетболістки з обох команд впевнено  долали перешкоди на шляху до перемоги, уважно слухали поради та настанови своїх тренерів, та, в результаті, найсильніші вибороли перемогу.

У молодшій віковій категорії перше місце посіла команда Кельменецької ДЮСШ, а в середній віковій категорії перемогла команда Подвір`ївської ЗОШ.

Приємним моментом спортивного заходу було нагородження переможців та призерів відкритої першості Кельменецької ДЮСШ з баскетболу. Учасницям команд директор закладу Павло Житарюк та тренер ДЮСШ Віктор Білий вручили солодкі подарунки, а наймолодшим баскетболісткам – м’які іграшки.

Щиру вдячність за подарунки для гравців організатори змагань висловлюють Олені Фучинській, Роману Книшу, Віктору Лакусті та Григорію Тимінському.

Аліса РУСНАК. Газета «Рідне слово». Фото авторки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь