Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ КЕЛЬМЕНЕЧЧИНИ

Дата: 22.06.2022 10:38
Кількість переглядів: 127

З метою попередження виникнення пожеж в природних екосистемах області працівники Служби порятунку чи не щодня проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу. Рятувальники організовують рейди, профілактичні бесіди з краянами, щоб спонукати їх дбати про довкілля та власну безпеку водночас. Адже пожежі в природних екосистемах небезпечні тим, що за короткий проміжок часу поширюються на велику площу, знищуючи гектари лісів та полів, а інколи вогонь призводить й до травмування людей, котрі відпочивають в лісах і парках.

21 червня рятувальники Дністровського району провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами  смт Кельменці. Спілкуючись із людьми фахівці Служби порятунку розповіли, яких правил потрібно дотримуватись під час відпочинку у лісах чи парках. Також говорили про важливість дотримання правил безпеки при розведенні багаття та наголосили, що перед тим як йти з місця відпочинку потрібно переконатись в тому, що вогонь погашений та залити його водою або засипати землею. Крім того рятувальники нагадали людям не залишати після себе сміття.

Для того, щоб громадяни постійно пам’ятали про важливість дотримання правил пожежної безпеки, рятувальники вручили їм листівки з цими правилами.

Павло СНОЗИК – провідний інспектор Дністровського РВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь