Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТАЛАНОВИТА МОЛОДЬ КЕЛЬМЕНЕЧЧИНИ. Земляк здобув бронзу на чемпіонаті Європи з вільної боротьби

Дата: 21.06.2022 12:10
Кількість переглядів: 144

13-19 червня в столиці Румунії Бухаресті проходив чемпіонат Європи з вільної боротьби серед спортсменів до 17 років.

Передував чемпіонату навчально-тренувальний збір, на якому молоді спортсмени готуватимуться до самих змагань з вільної боротьби. 

Як стверджують спортивні фахівці, Україну представляли 20 борців та борчинь, виключно перші номери української команди у кожній ваговій категорії. До складу спортсменів увійшов і наш земляк, 16-річний Володимир КОРНІЛОВ.

Свій спортивний шлях юнак розпочав в Кельменецькій ДЮСШ, під наставництвом талановитого тренера - Вадима ГУЛЯКА. Згодом Володимир перейшов навчатися до Львівського фахового коледжу фізичної культури, де потрапив під опіку Заслуженого тренера України – Віктора ГЛИБЕНКА.

Перемігши поляка Якуба Гжегоша Кеси, з рахунком 5:2 наш земляк виборов третю сходинку п’єдесталу у ваговій категорії 51 кг. У кваліфікації Володимир переміг представника Угорщини, у чвертьфіналі – німця, а у півфіналі поступився представнику Вірменії.

Здобувачі медалей чемпіонату Європи, поїдуть і на чемпіонат світу U-17, який попередньо заплановано провести наприкінці липня або у серпні.

Тож щиро вітаємо нашого бронзового призера, батьків Олександра й Олександру КОРНІЛОВИХ і тренерів. Нехай кожен день буде наповнений новими успіхами і досягненнями! Бажаємо багато сил, терпіння і невпинного руху до заповітної мети! Нехай удача завжди посміхається, здоров’я ніколи не підводить, а щастя переповнює серце!

Кожна Перемога нашого українця демонструє світові нашу незламність і міць, підтверджуючи, що наша Держава здатна перемагати і, обов’язково, ПЕРЕМОЖЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь