Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Росошанівському НВК працював літній мовний табір «Rainbow»

Дата: 16.06.2022 14:19
Кількість переглядів: 168

Перші 2 тижні цього літа в Росошанівському НВК працював літній мовний табір «Rainbow» з денним перебуванням для учнів 5-6 класів. Також  було залучено дитину-ВПО з Донецької області.

  Відповідальними за організацію роботи мовного табору  призначено вчителів англійської мови Коломейко Г.В. та Продан А.В. Тема проєкту мовного табору: «Молоді й талановиті».

Метою роботи  було розширення кругозору школярів, ознайомлення з загальними відомостями за темою проєкту. Щодня проводилися заходи з узагальнення та систематизації знань учнів з теми (словниковий запас, граматичні конструкції, корисні у щоденному використанні). Заняття проводилися у формі ігор, круглих столів, інсценування поставлених завдань та ситуацій, підготовки та захисту проектів. Вчителі обирали різні форми занять для забезпечення учнів знаннями з теми, які надалі будуть для них корисними в школі та у випадку спілкування поза межами у англомовному середовищі.

Для учнів було проведено урочисте відкриття та закриття табору.

Основне завдання, яке поставили вчителі під час роботи табору: виховання культури спілкування, прагнення до спілкування англійською мовою, висловлення власних думок та поглядів англійською мовою, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення.

Заступник директора з навчально-виховної роботи  –  Людмила Ніколаєнко Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь