Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ КЕЛЬМЕНЕЧЧИНИ. Британські медики відвідали Кельменеччину

Дата: 24.05.2022 14:48
Кількість переглядів: 215

З метою підтримки українського народу, з часу повномасштабного вторгнення росії на Україну, до нашої Держави прибула, поряд з іншими закордонними організаціями, британська неурядова медична організація UK-Med, яка приїхала в Україну, щоб підтримати українців та працювати з переселенцями, які постраждали від ворожих атак.

 Професійні медики, сімейні лікарі, медсестри та акушер-гінеколог з Великобританії, члени команди UK-med, консультують людей, які через старший вік, або обмежені фізичні можливості не мають змоги самотужки відвідувати медичні заклади, допомагають сімейним лікарям та надають психосоціальну підтримку.

На минулому тижні представники UK-med зустрілися із селищним головою Богданом ОЛІЙНИКОМ та його заступниками, для налагодження співпраці.

На Кельменеччині виїзна група, у складі лікаря, медсестри та перекладача, відвідали КЗ "Кельменецький районний центр первинної медико-санітарної допомоги", КНП "Кельменецька багатопрофільна лікарня", КУ "Кельменецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Кельменецької селищної ради та місця масового перебування внутрішньо переміщених осіб.

 «Хочемо відзначити, що місця поселення внутрішньо переміщених осіб у вашій громаді організовані добре. Люди забезпечені усіма необхідними речами. Іноді виникають певні проблеми, але їх швидко вирішують. Станом на сьогодні, орієнтуючись на потреби людей, ми відходимо від терапевтичних послуг на користь послуг психологічної підтримки, адже її потребують практично всі переміщені особи» – зазначає представниця команди UK-med Вікторія Парріс.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь