Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Кельменецької селищної ради

Дата: 20.05.2022 15:59
Кількість переглядів: 191

       Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань,  Кельменецька селищна рада повідомляє про оприлюднення проєктів регуляторних  актів – проектів рішень Кельменецької селищної ради  «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кельменецької селищної територіальної громади»  та «Про  встановлення     ставок орендної  плати  за  землюна території  Кельменецької    селищної територіальної громади». Проєкти рішень розроблені відповідно до вимог Конституції України, Податкового кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Проєкти рішень сесії Кельменецької  селищної ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Кельменецької селищної територіальної громади»  та «Про  встановлення     ставок орендної  плати  за  землю на території  Кельменецької    селищної територіальної громади» розроблено відділом регулювання земельних відносин та екологічної безпеки Кельменецької селищної ради. Дані проєкти рішень  підготовлені з метою встановлення ставок та пільг  земельного податку та  ставок орендної плати, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

        Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 20 травня 2022 року на офіційному вебсайті Кельменецької селищної ради kelmenecka-gromada.gov.ua  у розділі “Регуляторна діяльність”.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Кельменецької селищної ради за адресою:

- 60100,смт Кельменці, пл. Центральна,4, тел.2-02-44;

- E-mail:rada-kelm@ukr.net

Зауваження та пропозиції приймаються до 06 червня 2022 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь