Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятні дати. Скорботні дні. Звернення селишного голови Богдана ОЛІЙНИКА з нагоди Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2022 21:25
Кількість переглядів: 126

Цьогоріч День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми відзначаємо в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва рф.

Жоден українець у страшному сні не міг подумати, що на 77-му році визволення від навали нацизму наша Країна буде боронитися від рашизму.

  Ми досі пам’ятаємо і завжди будемо пам’ятати неоціненний подвиг ветеранів Другої світової війни – як приклад патріотизму, мужності та справжньої любові до рідної землі. І ми не дозволимо забути мерзенні злодіяння рф – як приклад тиранії, лицемірства, вандалізму та деградації.

Наші міста зруйновані, поля заміновані, запаси хлібу викрадені, сільськогосподарська техніка понівечена, тваринництво розорене… Гинуть військові – цвіт нації, гинуть діти – майбутнє Країни, у страшних мордуваннях відмирають українці. Цими страшними злочинами росія оскверняє пам’ять про подвиги ветеранів та учасників Другої світової війни.

Ми довіку! вклонятимемося та складатимемо глибоку шану полеглим як у Другій світовій війні, так і в бойових діях в Україні, починаючи з 2014 року; та пам’ятатимемо й нагадуватимемо наступним поколінням, усьому світу про звірства нацизму й рашизму.

З повагою селишний голова Богдан ОЛІЙНИК.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь