Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Круглий стіл з учнями 5-го класу Перковецького НВК «Наше довкілля – наше майбутнє»

Дата: 19.04.2022 14:32
Кількість переглядів: 332

Щорічно, у третю суботу квітня, в Україні відзначають «День довкілля». Це чудова нагода звернути, загострити увагу учнів, наголосити  на важливості їх відповідального ставлення до навколишнього середовища.  Зазвичай, заходи такої тематики спрямовані на поліпшення стану довкілля, а саме: очищення водних джерел села, озеленення територій школи тощо. Проте, з огляду на складну ситуацію в державі, оцінивши всі можливі ризики для здоровя та життя учнів, в цьому році, згідно плану, класним керівником Байрачною Катериною Леонідівною 15 березня проведено виховний захід он-лайн з використанням дистанційних технологій.

Учні 5-го класу  працювали у форматі круглого столу: «Наше довкілля – наше майбутнє». Незважаючи на юний вік, учасники заходу брали активну участь в обговоренні питань раціонального використання природних ресурсів, економії електричної енергії, захисту та відновлення джерел питної води в межах села та цілої планети. Оперуючи набутими знаннями на уроках природознавства та основ здоров’я, вдалось проаналізувати явища незворотних змін клімату, причини виникнення природних катаклізмів, доцільність сортування сміття та відмову від використання поліетиленових пакетів, пластику у побуті. 

Учні отримали нові знання, розглянули ідеї захисту, відновлення навколишнього середовища, які зможуть втілювати вдома та пропагувати серед членів своїх сімей та знайомих. Підсумували, що приділяти увагу проблемам забруднення навколишнього середовища, сприяти оновленню, відтворенню природних багатств  слід  постійно, адже це – наше майбутнє.

Класний керівник 5 класу Катерина БАЙРАЧНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь