Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Грушовецький НВК за чисте довкілля

Дата: 18.04.2022 11:40
Кількість переглядів: 279

Фото без описуУ рамках місячника санітарної очистки населеного пункту та територіальної кампанії «За чисте довкілля» учасники освітнього процесу Грушовецького НВК активно долучились до ряду заходів. Розподіливши обов'язки між працівниками закладу та порадившись зі старостою Грушовецького старостинського округу облаштовано ряд територій навчального закладу та населеного пункту.

Навколо приміщення школи у яблуневому та горіховому садах обрізано гілки на деревах, зафарбовано місця обрізання, прибрано територію, побілено дерева. Приведено до порядку квітник  біля приміщення школи та закладу дошкільної освіти. Долучився обслуговуючий персонал до вивезення сміття із територій сільського кладовища. Постійно працівники закладу беруть участь у прибиранні сільського парку «Панський сад» та територій біля пам'ятників сіл Грушівці та Нагоряни.

У День довкілля 16 квітня 2022 року, педагогом організатором Маланчук Л.П. організовано  учнів 8-9 класів  для облаштування території біля польової криниці. Криницю пофарбували, прибрали територію біля неї, висадили дерева.

Учасниками освітнього процесу навчального закладу розпочато участь у висадці дерев та кущів в рамках Всеукраїнської акції «Сади перемоги» на території населеного пункту та за його межами.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Аліса КОТИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь