Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергове пленарне засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 08.04.2022 16:44
Кількість переглядів: 206

8 квітня під головуванням заступнка селищного голови Станіслава ГРУБОГО відбулося VІ позачергове пленарне засідання виконавчого комітету селищної ради VІІІ скликання. На засідання було винесене питання «Про визначення обсягу компенсацій витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за березень 2022 року».

Доповідаючи з даного питання, начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності -  Ігор УРСУЛЯК зазначив, що компенсація надається фізичним особам — громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду й які безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб. Така компенсація надається для покриття понесених власниками жилих приміщень витрат, пов'язаних з таким розміщенням.

В рамках засідання членами виконкому вирішено визначити обсяг компенсації витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб за березень 2022 року та затвердити Заяву на отримання компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому на оплату житлово-комунальних послуг Кельменецької селищної ради Дністровського району Чернівецької області за березень 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь