Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось ІІ засідання виконавчого комітету

Дата: 18.02.2022 14:34
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

    Сьогодні, 18 лютого, в селищній раді відбулось ІІ засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Богдан ОЛІЙНИК.

   За участю заступників селищного голови, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету, старост старостинських округів громади, керівників комунальних підприємств та керівників виконавчих органів ради розглянуто 17 питань порядку денного.

    Відтак, заслухано інформацію в.о. начальника відділу регулювання земельних відносин Уляни МЕЛЬНИК «Про облік земель селищної ради та стан надходження земельного податку та орендної плати», а також звіт керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Людмили РАРЕНКО «Про стан виконання плану роботи виконавчого комітету Кельменецької селищної ради за ІІ півріччя 2021 року».

   Члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання дозволу неповнолітній дитині на підписання договорів купівлі-продажу, про виплату допомоги на поховання, внесли зміни до складу комісії з розгляду земельних спорів та місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету селищному бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

    В ході засідання прийнято також ряд рішень у сфері житлово-комунального господарства, зокрема, про санітарну чистку зелених насаджень та надання дозволу на знесення будівель, а також встановлено режим роботи ряду закладів, що здійснюють торгівельно-побутове обслуговування населення. Крім того, уточнено показники селищного бюджету на 2022 рік, затверджено протокол засідання постійно діючої комісії з розгляду земельних спорів, види громадських робіт, які мають суспільно-корисну спрямованість, відповідають потребам громади та мають економічну, соціальну та екологічну користь для громади, на 2022 рік, а також тарифи на послугу водовідведення в с. Нелипівці КП «Нелиповецьке».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь