Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 лютого – День єднання

Дата: 16.02.2022 12:03
Кількість переглядів: 225

    Указом Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого оголошено Днем єднання.

    З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз сьогодні наша громада спільно з усією Україною провела тематичні заходи, спрямовані на єднання держави, з підняттям Державного Прапора України та виконанням Державного Гімну України, до яких активно долучилися представники органів місцевого самоврядування, органів державної виконавчої влади, установ та організацій громади. Всі присутні принесли із собою атрибути державної символіки – прапори, стрічки, прапорці, кульки жовтого і синього кольорів, одягли елементи національного одягу – віночки та вишиванки, щоб продемонструвати всьому світу, що Україна – єдина! Ми прагнемо миру і конструктивного діалогу, але не готові поступатися національними інтересами чи суверенітетом.

    До учасників заходу звернувся селищний голова Богдан ОЛІЙНИК та закликав усіх жителів громади до єдності та консолідації зусиль, до спільного протистояння тиску з боку агресора. «Пам’ятаймо, що в єдності -наша сила! Бережімо Україну, бо вона в нас одна, іншої Батьківщини у нас немає!» - наголосив Богдан ОЛІЙНИК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь