Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сто тисяч гривень на лікування Артема Ткача виділив ленківчанин Володимир КРУГЛИЙ

Дата: 28.01.2022 17:23
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

    Важко навіть уявити ті почуття і той стан, коли твоїй дитині виносять страшний діагноз, коли вартість життя рідної кровиночки вимірюється сотнею тисяч євро, а не навіть гривень. Бо сьогодні і сто тисяч гривень для кожної середньостатистичної української сім’ї – захмарна сума. А про такі величини в іноземній валюті й говорити годі. Але ж на кону життя сина, тому батьки з усіх сил і всіма можливими способами будуть боротися, аби лише встигнути.

    Коли ми чуємо розповідь і прохання про допомогу людей, які живуть десь далеко, ми, звичайно, співчуваємо, але воно переважно проходить крізь нашу свідомість якось стороною. Бо таке вже людське єство. І зовсім по іншому сприймаємо інформацію про тих людей, які живуть поруч.

    Буквально місяць тому мережу фейсбук сколихнув пост про те, що восьмирічний житель Коновки Артем Ткач потребує дороговартісного  лікування за кордоном. Хлопчику діагностували хворобу під складною для пересічної людини назвою – тромбоцитопенічна пурпура. Врятувати Артемка може лише операція з пересадки кісткового мозку. Родина, не гаючи часу, розпочала пошук клініки, яка б погодилась взяти їх на лікування. Сьогодні мати з сином вже перебувають на лікуванні у Туреччині. Навіть донора знайшли. Та залишається один дуже вагомий аспект – вартість операції становить близько ста тисяч євро. Таких грошей родина не має, тому звернулися із проханням про допомогу до небайдужих краян. Так, жителі нашої області, хто як міг, долучилися до збору коштів. Але наразі не вдалось зібрати й половини потрібної суми. А час грає проти Артема.

    Почувши про біду, яка спіткала родину Ткачів, голова ФГ «Лідер» Володимир Круглий не зміг стояти осторонь і вирішив допомогти. Двадцять шостого січня за  дорученням батька – пана Володимира, суму у сто тисяч гривень Євгену Ткачу, батьку Артема, вручив син Володимира Круглого Олександр. Він зазначив, що ці кошти – не лише їхня особиста власність, адже їх допомогли заробити усі ті пайовики, які довірили свої земельні наділи господарству «Лідер». Своїм прикладом Володимир Круглий закликав усіх підприємців, сільгоспвиробників, усіх громадян долучитися і підтримати фінансово родину Ткачів.  Адже на кону – життя дитини.

    Висловлюємо щиру подяку Олександру та Володимиру Круглим за такий благодійний вчинок, який без перебільшення заслуговує на повагу. Сподіваємося, що ініціатива Володимира Круглого знайде своїх послідовників і найближчим часом до порятунку Артема долучаться усі небайдужі. Не обов’язково мати великі статки. Навіть пожертва у сотню або дві гривень, за умови, що її зробить кожен із нас, може врятувати життя. Тож не гаймо часу, бо його й так нема.

    З метою поширення інформації та залучення спонсорів подаємо усі реквізити, за якими можна здійснити фінансову допомогу.

Не будьмо байдужими!

 

РЕКВІЗИТИ

5168752012461029 ПриватБанк мама Ткач Майя

5168 7451 1617 3060 USD TKACH MAIIA

5168757425691781 ПриватБанк мама Ткач Майя

4790729941885923 ОщадБанк мама Ткач Майя

5167490107725302 ОщадБанк тато Ткач Євген

5375411409954158 Монобанк сестра Куташ Руслана


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь