Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось перше пленарне засідання ХVІІ сесії Кельменецької селищної ради VІІІ скликання

Дата: 28.01.2022 15:20
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

    Сьогодні, 28 січня, в селищній раді відбулось перше пленарне засідання ХVІІ сесії Кельменецької селищної ради VІІІ скликання під керівництвом секретаря ради Анатолія ГОРОБЦЯ.

    Згідно із Порядком денним на розгляд ради винесено 40 питань.

    Одними з перших розглянуто питання про хід виконання ряду Програм: Програми розвитку освіти Кельменецької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми розвитку фізичної культури і спорту в Кельменецькій селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки, Програми розвитку молодіжної політики в Кельменецькій селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки, Програми покращення умов обслуговування платників податків Кельменецької селищної територіальної громади на 2021-2022 роки, звіт про виконання Програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги жителям Кельменецької селищної територіальної громади на 2021 рік.

    Затверджено Порядок надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим громадянам Кельменецької селищної територіальної громади за рахунок коштів Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2021-2025 роки, внесено зміни до Програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2021-2025 роки Кельменецької селищної територіальної громади, а також до Порядку надання допомоги на поховання деяким категоріям осіб.

    В ході засідання затверджено низку положень про виконавчі органи селищної ради, зокрема, про відділ правового забезпечення та роботи з персоналом, про відділ з питань оборонної, мобілізаційної роботи та надзвичайних ситуацій, про сектор державних закупівель, про відділ документообігу та зв’язків з громадськістю, про відділ організаційного забезпечення, про відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою. Внесено зміни до рішення V сесії селищної ради VІІІ скликання від 29.04.2021 № 168.5-8/21 «Про уповноважений орган з присвоєння адреси об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна» та доповнення до рішення ХV сесії селищної ради VІІІ скликання від 02.12.2021 № 384.15-8/21 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік». Затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Кельменецької селищної ради, а також Статут Кельменецького виробничого управління житлово-комунального господарства у новій редакції, прийнято рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Кельменецької селищної територіальної громади.

    Крім того, депутати ухвалили ряд рішень у сфері розпорядження нерухомим майном комунальної власності, зокрема, про продовження договору оренди нерухомого майна, про включення об’єктів нерухомого майна до Переліків першого та другого типу та намір передачі в оренду, про закріплення майна комунальної власності на праві оперативного управління.

    Розглянуто також значну кількість питань у сфері регулювання земельних відносин, розгляд частини питань відкладено до наступного пленарного засідання. У роботі сесії оголошено перерву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь