Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось І засідання виконавчого комітету

Дата: 21.01.2022 10:41
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

    Сьогодні, 21 січня, в селищній раді відбулось І засідання виконавчого комітету, яке провів заступник селищного голови Станіслав ГРУБИЙ.

    За участю заступників селищного голови, секретаря селищної ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету, старост старостинських округів громади, керівників комунальних підприємств та керівників виконавчих органів ради розглянуто 9 питань порядку денного.

    Відтак, заслухано інформацію завідувача комунальної установи «Кельменецький трудовий архів» Оксани МАКАРОВСЬКОЇ та співдоповідь заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра ВЛАСОВА «Про стан роботи комунальної установи «Кельменецький трудовий архів» за 2021 рік», внесено зміни до рішення виконавчого комітету Кельменецької селищної ради від 24.12.2021 № 292.

    В ході засідання прийнято також ряд рішень у сфері житлово-комунального господарства, зокрема, про санітарну чистку зелених насаджень, про включення до списків квартирного обліку, надано дозволи на знесення будівель, на облаштування місця тимчасового розташування транспорту по вулиці Бесарабській у Кельменцях, а також на підключення до системи водопостачання та каналізаційної мережі, присвоєно адреси земельним ділянкам. Затверджено опис гербової печатки відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та  благоустрою Кельменецької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь