Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесій №1049.41-8/24 «Про перейменування вулиць в населених пунктах Кельменецької селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 15
Скликання: рішення
Сесія: XLІ сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата прийняття: 25.07.2024
Дата оприлюднення: 26.07.2024
Номер документу: 1049.41-8/24
Назва документу: Про перейменування вулиць в населених пунктах Кельменецької селищної територіальної громади
Прикріплені файли:

25 липня 2024 року                          селище Кельменці                     №1049.41-8/24

Про перейменування вулиць

в населених пунктах

Кельменецької селищної територіальної

громади

 

Розглянувши звернення громадянки Власової Дани Юріївни від 12.03.2024 про перейменування вулиці Жукова в селі Комарів на вулицю Івана Власова; старости Росошанівського старостинського округу від 25.03.2024 про перейменування частини вулиці Молодіжна у селі Росошани на провулок Ярослава Невірянськог; старости Росошанівського старостинського округу від 25.03.2024 про перейменування частини вулиці Центральна у селі Росошани на провулок Іллі Нікітюка, відповідно до законів України «Про засудження комуністичної та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи результати громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та площ в населених пунктах Кельменецької селищної територіальної громади та висновки постійної комісії з питань промисловості, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та управління об’єктами комунальної власності селищної територіальної громади, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Перейменувати вулицю Жукова в селі Комарів Кельменецької селищної територіальної громади на вулицю Івана Власова.

 

2. Перейменувати частину вулиці Молодіжна (будинки №2-8, 3-9) у селі Росошани Кельменецької селищної територіальної громади на провулок Ярослава Невірянського, залишивши нумерацію будинків без змін.

 

3. Перейменувати частину вулиці Центральна (будинки №110-124) у селі Росошани Кельменецької селищної територіальної громади на провулок Іллі Нікітюка, залишивши нумерацію будинків без змін.

 

4. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою повідомити про прийняття цього рішення Чернівецьку регіональну філію державного підприємства «Національні інформаційні системи» для внесення інформації до Словників державного реєстру речових прав на нерухоме майно та відділ ведення Державного реєстру виборців Дністровської районної державної адміністрації.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань промисловості, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та управління об’єктами комунальної власності селищної територіальної громади.

 

Селищний голова                                                                              Богдан ОЛІЙНИК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь