Кельменецька селищна рада
Чернівецька область, Дністровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кельменецької селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 4
Скликання: 2024 рік
Сесія: ІV засідання
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата прийняття: 19.04.2024
Дата оприлюднення: 18.04.2024
Номер документу: -
Назва документу: Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кельменецької селищної територіальної громади
Прикріплені файли:

Проєкт

19 квітня 2024 року                        с-ще Кельменці                        №

Про проведення конкурсу щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кельменецької селищної територіальної громади

 

З метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами на території Кельменецької селищної територіальної громади, відповідно до пункту 3 частини другої статті 26 Закону України «Про управління відходами», Порядком проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 року №918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів»;

керуючись підпунктом 23 пункту «а» частини першої статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кельменецької селищної територіальної громади- додаток 1.

 2. Створити конкурсну комісію для проведення конкурсу, затвердити її склад та Положення про конкурсну комісію – додатки 2,3.

3. Провести конкурс щодо визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кельменецької селищної територіальної громади (далі – конкурс).

4. Визначити межі територій Кельменецької селищної територіальної громади, де планується здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів - додаток 4.

5. Затвердити конкурсну документацію для проведення конкурсу - додаток 5.

6. Встановити: кінцевий строк подання конкурсних пропозицій - до 09 год. 00 хв. 06 червня 2024 року; дату та час розкриття конкурсних пропозицій - 07 червня 2024 року о 10 год. 00 хв.

7. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою (Оксана ВОРОНЕЖСЬКА) та відділу документообігу та зв’язків з громадськістю (Марія РЯБОЙ):

1) до 06 травня 2024 року підготувати та забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному вебсайті Кельменецької селищної ради.

2) до 15 травня 2024 року підготувати та забезпечити оприлюднення повідомлення про утворення конкурсної комісії на офіційному вебсайті Кельменецької селищної ради.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ДВОРСЬКОГО.

 

Селищний голова                                                                    Богдан ОЛІЙНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь